Yksi viime vuosien tapahtumarikkaista kilpailuista on saanut päätökseen Silverstonessa. Kilpailun voittoon ajoi lopulta Ferrarin Carlos Sainz. Espanjalainen nappasi uransa ensimmäisen voiton osakilpailussa 150. Palkintopallille Sainzin kanssa nousivat Sergio Perez sekä Lewis Hamilton.

Kilpailu alkoi dramaattisesti, kun George Russellin aiheuttama ketjukolari sai aikaan kolme keskeytystä. Kilpailu oli keskeytettynä noin tunnin, kun Zhou Guanyun autoa kalastettiin pois rengasvallista.

MM-kärkinimi Max Verstappen kärsi myös vahingoista autossaan. Hollantilainen ei pystynyt lopulta vastaamaan kärkikuskien vauhtiin, joten loppusijoitus oli lopulta seitsemäs.

Valtteri Bottaksen kilpailu päättyi keskeytykseen. Suomalaiskuljettaja taisteli pisteistä, mutta tie nousi pystyyn kierroksella 21 teknisen vian takia. Molemmat Alfa Romeot keskeyttivät ensimmäistä kertaa tällä kaudella.

Esteban Oconin keskeytys toi radalle turva-auton. Tämä mahdollisti huiman sprintin kilpailun loppuun. VIimeisen 10 kierroksen aikana nähtiin viime vuosien parasta kisaamista kuninkuusluokassa. Parhaimmillaan neljä kuljettajaa taistelivat samanaikaisesti toisesta sijasta. Paikata vaihtuivat lähes joka mutkassa. Lopulta Charles Leclerc jäi neljänneksi, juuri pois palkintopallilta.

F1-sarjassa ei aja enää yhtäkään kuskia ilman urapisteitä. Mick Schumacher ajoi ensi kertaa pisteille ollessaan kahdeksas.