Haasilla kaasuttelevan Mick Schumacherin alkukausi on ollut heikko ja surkeat suoritukset ovat buustanneet bensaa liekkeihin hänen korvaushuhuistaan.

Schumacher on Williams-tallin Nicholas Latifin lisäksi ainoa vakiokuljettaja, joka ei ole onnistunut saalistamaan vielä pisteen pistettä kuluvalla kaudella.

Tallikaveri Kevin Magnussen hyppäsi tälle kaudelle viime hetkillä lähes kylmiltään mukaan ja on pessyt saksalaisella jatkuvasti lattiaa. Schumacher ei ole ajoittaisia valonpilkahduksia lukuunottamatta pystynyt vastaamaan Magnussenin vauhtiin, jonka lisäksi nuori saksalainen on aiheuttanut romua roppakaupalla ulosajoillaan.

Tallipäällikkö Günther Steinerin pinna lienee yhä kestävän, eikä hätiköityjä päätöksiä ryhdytä tekemään kesken kauden, mutta ensi vuotta silmällä pitäen mahdollisuuksia on katseltava. F1-toimittaja Joe Sawardin mukaan heillä on jo yksi vahva ehdokas Schumacherin tilalle, mikäli suorituskäyrä ei lähde loppukauden aikana nousuun.

Amerikkalaistallille moottorit toimittavalla Ferrari-tallilla lienee edelleen oma sanansa sanottavana Haasin kuskivalinnassa. Tässä kohtaa esille on noussut viime kaudella F1-uransa toistaiseksi hyvästellyt Antonio Giovinazzi, jolla on niin ikään vahvat Ferrari-siteet.

Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto kommentoi F1briefingsin mukaan viime kauden lopussa heidän tekevän kovasti töitä löytääkseen italialaiselle ajopaikan kuninkuusluokasta. Giovinazzi toimii kuluvalla kaudella Ferrarin varakuljettajana. Tämän lisäksi Ferraria uskotaan kiinnostavan se, että Giovinazzin mahdollisen paluun myötä kuninkuusluokassa nähtäisiin jälleen kuskienkin puolella italialaista väriä.