Aston Martinilla kurvaileva Sebastian Vettel uskoo Mercedes-kuljettaja Lewis Hamiltonin motivaation olevan tällä hetkellä koetuksella.

Kokenut saksalainen puhuu omiin kokemuksiinsa pohjaten, sillä nelinkertainen mestari on juuttunut huippuvuosiensa jälkeen taisteluun keskikastissa ja hyvänä päivänä matkaan tarttuu jokunen hajapiste.

Hamilton on ensimmäistä kertaa sitten kauden 2013 tilanteessa, jossa hän ei ole seitsemän osakilpailun jälkeen voittanut vielä yhtään osakilpailua. Mercedeksen W13-kilpurilla ei olla taisteltu kuluvalla kaudella voitoista vaan hopeanuolet ovat parhaimmassa tapauksessa joutuneet tyytymään satunnaisiin palkintopallisijoituksiin.

Vettel kyseenalaistaa 37-vuotiaan Hamiltonin mielenkiinnon lajin suhteen, mikäli tulokset eivät ala paranemaan.

– Olemme Lewiksen kanssa saaneet kokea tämän lajin niin, että olemme olleet huipulla ja voittaneet kisoja. Sen jälkeen pyrit pelkästään siihen, etkä tähtää mihinkään muuhun, sanoo Vettel.

– Innostaako sinua sijoittua kahdeksanneksi, 12:nneksi tai 13:nneksi? Ei todellakaan, kun tiedät olleesi niin monta kertaa ensimmäinen ja Lewiksen tapauksessa useammin kuin yksikään kaveri koskaan, pohti nelinkertainen mestari.

Lähde: PlanetF1.com