Haas-tallin päällikkö Günther Steiner paljastaa, että tallin kauden suurin päivityspaketti viivästyy. Selvästi koko F1-sarjan pienimmällä budjetilla operoiva amerikkalaistalli aloitti kauden pirteästi, mutta on valahtanut takaisin pisteiden ulkopuolelle.

Haas on keskittynyt kehitystyön sijasta enemmän autonsa ymmärtämiseen sekä kuskiensa säätöjen parantamiseen. Kevin Magnussen on tehnyt työtä käskettyä, mutta Mick Schumacherin pistesaldo näyttää edelleen pyöreää nollaa.

Kaiken lisäksi Steinerin mukaan Unkariin kaavailtu päivityspaketti on tallin kauden viimeinen. Sen jälkeen katseet suunnataan jo kauden 2023 autoon.

– Olimme aluksi suunnitellut päivityksiä Ranskaan, mutta meidän piti tarkistaa muutama asia tuulitunnelissa. Tällä hetkellä teemme hurjasti töitä osien valmistamiseksi, Steiner kommentoi F1Briefings-sivuston mukaan.

– Tulette näkemään eron autojen välillä. Toivottavasti se auttaa myös suorituskykyämme.

– Sen jälkeen siirrämme katseemme kohti ensi kautta. Enempää päivityksiä ei ole tiedossa. Jos löydämme jotain, mikä auttaa tämän vuoden autoa, niin harkitsemme päivityksen kehittämistä.

Haas on napannut 15 pistettä tällä kaudella, kaikki Magnussenini toimesta. Edellisen kerran tanskalainen ylsi pisteille Imolassa.