Alkukaudella pois F1-sarjan pohjamudista noussut Haas on kyykännyt pahasti viime kierroksilla. Talli ei ole onnistunut nappaamaan sellaisia pisteitä, mitä auton vauhdilla pystyisi saavuttamaan.

Yksi syy tähän on nuoren Mick Schumacerin suoritukset. Saksalainen ei ole vieläkään onnistunut avaamaan pistetiliään kuninkuusluokassa. Tämän lisäksi Schumacher on aiheuttanut Haasille isoja laskuja kolareillaan ensimmäisissä kilpailuissa.

Jo valmiiksi tiukalla budjetilla operoiva amerikkalaistalli on tehnyt selväksi, että vastaavanlaisia kolareita ei voida nähdä enää montaa. Tallipäällikkö Günther Steiner toivoo saksalaiskuljettajat oppivan virheistään.

– Jos tällaiset kolarit eivät lopu, niin meidän pitää katsoa mitä teemme tulevaisuudessa, Steiner aloitti.

– Hän ei voi yksinkertaisesti jatkaa tällaisia temppuja. Hän tietää sen kyllä. Hänen kolarinsa ovat myös terveysriski. Hän haluaa pisteitä, mutta jos ajat jatkuvasti seinään, niin pisteitä ei ole luvassa.

– En halua painostaa häntä. Minun ei tarvitse olla hänen korvassaan toitottamassa, että älä aja seinään tänään. Hän tietää sen kyllä itsekkin. Kyse on monesta muuttujasta, eikä meillä ole siihen yhtä simppeliä vastausta. Meidän täytyy vain katsoa, miten asiat etenevät.