Haas on onnistunut kääntämään kurssinsa totaalisesti alkukaudella. Viimeiset kaksi vuotta sarjan pohjalla viettänyt amerikkalaistalli on Kevin Magnussenin johdolla napannut jo 15 pistettä alkukaudesta.

Tallin epäonneksi vain Magnussen on onnistunut ottamaan kilpurista täyden tehon irti. Toisen vuoden kuski Mick Schumacher on Williams-kuljettaja Nicholas Latifin kanssa ainoat viralliset kisakuljettajat, joidenka pistesarake näyttää pyöreää nollaa.

Suurennuslasin alla sukunimensä takia oleva Schumacher toivoo katkaisevansa pisteettömän kierteensä pian. Haas-pomo Günther Steinerin mukaan se vaatii saksalaiselta kuitenkin kovaa työntekoa.

– Hänen täytyy oppia ohittamisen jalo taito. Olen varoittanut häntä keskikastista. Mitä ylemmäs kiipeät, niin sitä vähemmän sinulla on happea, Steiner kommentoi verauskuvallisesti Die Weltille.

– Tämä kaikki on uutta hänelle. Viime vuonna hänen ei tarvinnut murehtia ohittamisesta, sillä olimme kaikkia jäljessä. Hän haluaa olla parempi ja sen takia hän käyttää paljon aikaa kehittymiseen.