Kolmannen peräkkäisen osakilpailuvoiton Espanjassa napannut Max Verstappen ei selvinnyt kilpailusta ilman ongelmia.

Jo lauantain aika-ajoissa hollantilaista kiusannut DRS-ongelma nosti päätään myös sunnuntain osakilpailussa. Verstappen kävi kovasanaista keskustelua tallinsa kanssa sunnuntain koitoksen aikana.

Red Bull on oppinut elämään Verstappenin satunnaisten tunnepurkausten kanssa. Tallipäälliköt Christian Horner sekä Helmut Marko ovat kuitenkin sitä mieltä, että tilannetta on hillittävä ylilyöntien välttymiseksi.

– Siinä oli havaittavissa pientä rattiraivoa, mikä oli oletettavissa. Hän hakkasi DRS-nappulaa 50 kertaa eikä se siltikään toiminut. Meidän on kuitenkin puututtava siihen, Horner kommentoi Sky Sportsille.

– Häntä pitää rauhoitella tuossa tilanteessa. Mekin yllätyimme ongelmasta, mutta siinä pitää vain hyväksyä tilanne ja tehdä parhaansa, Marko jatkoi.

– Kun hän kuunteli meitä, eikä enää painanut DRS-nappulaa kanttikiven päällä, kaikki toimi. Hän on emotionaalinen kuljettaja, se on hyväksyttävää.

Verstappen siirtyi kuljettajien MM-taiston johtoon voitollaan. Ferrari kärsi ensimmäisen teknisen keskeytyksensä sunnuntaina, kun Charles Leclerc kärsi moottorivian selvässä johtoasemassa.