Formula 1 -uransa viime kauteen päättänyt Kimi Räikkönen, 42, osallistuu vajaan viikon päästä Monacossa klassikkomaineeseen nousseeseen hyväntekeväisyystapahtumaan. Tapahtumassa F1-kuskit pelaavat jalkapalloa alan entisiä ammattilaisia vastaan.

Ottelu pelataan Monacon GP:tä edeltävällä viikolla. Räikkönen on pelannut tapahtumassa aiemminkin.

Räikkösen lisäksi myös Mika Häkkinen ja Valtteri Bottas pelaavat ottelussa F1-kuskien joukkueessa.

F1-kuskien joukkue kohtaa tähtien joukkueeksi nimetyn tiimin, jossa nähdään useita entisiä jalkapallotähtiä, kuten AS Roma -legenda Francesco Totti ja entinen Arsenal-kapteeni William Gallas.

Tähtien joukkuetta valmentavat Leicester Cityn sensaatiomaiseen mestaruuteen vuonna 2016 luotsannut Claudio Ranieri sekä Ranskan maajoukkuevalmentaja Didier Deschamps. F1-tähtien valmennuksesta vastaa 71-vuotias Oscar Damiani, joka tunnettaan Barcelona-tähti Pierre-Emerick Aubameyangin agenttina.