Miamin uusi katurata verotti jälleen lauantaina. Perjantaina nähtiin kaksi kolaria Valtteri Bottaksen sekä Carlos Sainzin toimesta. Lauantaina trendiä jatkoi Alpinen Esteban Ocon.

Ranskalainen tuli nopealla kierroksella kohti mutkaa 14. Ocon menetti autonsa hallinan lähes identtisesti Sainzin tavoin ja ajautui perä edellä seinään. Ocon nousi autosta kuitenkin naarmuitta.

Alpine-mekaanikoille tulee nyt kiire. Eilen nähtiin, miten Bottaksen auton korjaamisessa kesti niin kauan, että suomalainen ei pystynyt osallistumaan toiseen harjoitukseen. Nyt aika-ajoon on aikaa vajaa kaksi tuntia.

Oconin auto sai ison tällin tuhoten vasemman puolen eturipustuksen. Myös osuma voimanlähteeseen on ollut suuri, joten korjaustöitä saatetaan joutua tekemään myös moottoriin. Tällä hetkellä ei ole varmaa nähdäänkö Oconia aika-ajoissa.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.