Williams ajattaa hallitsevaa Formula E -mestari Nyck de Vriesiä toisessa autossaan tulevana perjantaina, kun Espanjan GP:n alkutahdit lyödään tulille.

Kyseessä on brittitallin osalta ensimmäinen kahdesta määrätystä nuoren kuljettajan ajosessiosta, joita tiimit joutuvat kauden aikana tarjoamaan.

Hollantilainen ottaa Alex Albonin paikan Williamsin FW44-kilpurin puikoissa perjantain avausharjoituksessa. De Vriesin osalta ei tosin voida enää puhua niinkään nuoren kuljettajan testistä, sillä hollantilaisella on ikää jo 27 vuotta. Hän voitti F2-sarjan mestaruuden vuonna 2019, eikä ole tämän jälkeen saanut mahdollisuutta näyttää osaamistaan kuninkuusluokassa.

RacingNews365 uutisoi, että de Vriesille saattaa olla ajoaikaa luvassa myös Mercedeksen ratissa tänä vuonna, kiitos vahvan Mersu-linkityksen. De Vries ajaa tälläkin hetkellä Mercedeksen Formula E -tallissa kilpaa ja hänet on nimetty kuninkuusluokankin puolella saksalaisvalmistajan viralliseksi testi -ja varakuljettajaksi.