Toisen polven F1-kuski Mick Schumacher myöntää olevansa ärsyyntynyt viime kilpailuiden tuloksiin. Toista kauttaan kuninkuusluokassa ajava saksalainen on ainut aktiivikuski, joka ei ole avannut pistetiliään F1-urallaan.

Tällä kaudella paljon kilpailukykyisemmällä autolla ajava saksalainen on Nicholas Latifin kanssa ainoa kuljettaja ilman pisteitä tällä kaudella. Tallikaveri Kevin Magnussen on puolestaan yltänyt kärkikymmenikköön kolme kertaa.

Schumacher lähti Emilia Romagnan osakilpailuun sijalta 10, mutta pyörähdys kilpailun ensimmäisellä kierroksella pudotti hänet joukon hännille. Pisteet jäivät saamatta tälläkin kertaa.

– Kyse ei ole siitä, että olisin turhautunut. Olen enemmänkin ärsyyntynyt tuloksiini, sillä haluan olla pisteillä, Schumacher kommentoi The Race -sivustolle.

– Tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun minulla oli hyvä mahdollisuus napata pisteitä tällä kaudella. Olen vain ollut liian varomaton, riskeerannut liikaa huonon lähdön jälkeen.

– Sen jälkeen kyse on vain selviytymisestä. Menetin auton hallinnan uudestaan myöhemmin shikaanissa, mutta sillä ei ollut väliä. Se ei muuttanut lopputulosta.