Imolan sprinttiviikonlopun toinen ja viimeinen harjoitussessio saatiin päätökseen. Session nopein oli jopa yllättäen Mercedeksen George Russell. Brittikuski oli noin kahdeksan sadasosaa Sergio Pereziä nopeampi. MM-kärkinimi Charles Leclercin huima putki päättyi myös. Monacolainen oli sijoittunut kauden jokaisessa sessiossa kärkikaksikkoon, mutta tänään mies oli kolmas.

Päivän sessio oli katastrofi Valtteri Bottakselle. Eilen aika-ajot ennenaikaisesti vian takia keskeyttänyt suomalainen ei saanut vyölleen kierrostakaan sprinttiä edeltävässä harjoituksessa. Bottaksen autoa ei näyttänyt lähellekkään valmiilta radalle. Tallilla on kolme tuntia aikaa saada miehen auto kasaan ennen sprinttiä.

Ongelmia oli myös McLarenilla. Daniel Ricciardon voimanlähteessä huomattiin vika, eikä aussikuskia nähty myöskään radalla. Lando Norris sai alleen vain yhden kierroksen ennen jarruongelmaa. Lopussa britti pääsi vielä radalle yhdeksi kierrokseksi.

Kuljettajat pääsivät kokeilemaan autojaan ensimmäistä kertaa kuivalla säällä tänä viikonloppuna. Aikoja on kuitenkin vaikea verrata tässä sessiossa, sillä autojen säätöihin ei ole saanut tehdä muutoksia eilisen aika-ajon jälkeen.

Kärkikymmenikköön mahtuivat myös Lewis Hamilton, Fernando Alonso, Carlos Sainz, Max Verstappen, Yuki Tsunoda, Pierre Gasly sekä Zhou Guanyu.