Haas-tallin Kevin Magnussen oli helpottunut saadessaan perjantain aika-ajoista lopulta loistavan tuloksen.

Pienoiseksi super-yllättäjäksi noussut tanskalainen starttaa lauantain sprinttikilpailuun upeasti neljännestä lähtöruudusta. Huomattavasti heikompi lähtöruutu oli kuitenkin enemmän kuin lähellä, kun Magnussen pyörähti hiekalle aika-ajojen viimeisessä osiossa.

Haas-kuljettaja esitteli ajo- sekä reaktiotaitojaan pyörähtäessään Acgue Minerali -mutkassa hiekalle. Magnussen meni pyörähdyksen jälkeen nopeasti hieman kaasulle, ettei hän jäänyt hiekka-alueelle jumiin ja veivasi itsensä lopulta taidokkaasti takaisin radalle.

Magnussen täräytti tämän jälkeen loistavan ajan tauluun ja saavutti uransa parasta aika-ajoa vastaavan neljännen lähtöruudun.

– Olen super helpottunut, sanoi Magnussen RaceFansille.

– Jälleen yksi uskomaton suoritus meiltä. Auto oli mahtava, todella nopea sekä nautonnollinen ajaa ja olen todella ylpeä tiimistä.

Viimeisen osion pyörähdyksestä udellessa tanskalainen oli elementissään. Magnussen tosin myönsi, että luuli aika-ajonsa päättyvän siihen, kun joutui spinnatessaan matkustajaksi Haas-autossaan.

– Taidot loppuivat kesken. Kosketin hieman valkoista viivaa ja sitten luulin vain liukuvani seinään saakka, jatkaa Magnussen.

– Sitten olin hiekalla, joka hidastikin aika paljon. Näin anti-stallin varoituksen, vedin kytkimestä ollessani vielä takaperin ja menin juuri tarpeeksi kaasulle päästäkseni huoltotielle saakka, kuvaili Magnussen tapahtunutta.

Haas-kuljettaja kertoi myös parempaankin olleen mahdollisuuksia, sillä hän oli parantamassa omaa aikaansa ennen Lando Norrisin aiheuttamia punaisia lippuja.

– Jäin joitain sadasosia kolmen joukosta, joten yritin päästä sinne. Olinkin hieman pettynyt, kun punaiset liput tulivat. Sen jälkeen kuitenkin tajusin olevamme neljänsiä, joten olen todella tyytyväinen, sanaili Magnussen.