F1-kauden 2022 ainut tulokas Zhou Guanyu on aloittanut uransa kuninkuusluokassa vahvasti. Kiinalainen nappasi uransa ensimmäiset pisteet kauden avauskilpailussa Bahrainissa.

Zhou ylistää Alfa Romeolle täksi kaudeksi siirtynyttä Valtteri Bottasta. F1-sarjan konkareihin kuuluva suomalainen on Zhoun mukaan auttanut häntä sopeutumaan F1-maailmaan nopeasti.

– Hän on auttanut minua paljon ja ollut iso osa matkaani tässä alkuvaiheilla, Zhou kommentoi The Expressin mukaan Bottaksesta.

– Hän on niin kokenut sekä nopea kuljettaja. Olen oppinut häneltä paljon radalla ja sen ulkopuolella. Olen vain kysellyt kaikenlaista ja hän on ollut todella avoin sekä rehti asioiden suhteen. Hän on auttanut minua ymmärtämään paljon asioita.

Alfa Romeo on loistanut alkukaudella. Viimeisinä vuosina joukon häntäpäähän valahtanut sveitsiläistalli on noussut todelliseksi haastajaksi keskikastiin. Bottas on onnistunut nappaamaan pisteet kahdesta kilpailusta. Ainoa nollakisa nähtiin Jeddassa, jolloin suomalainen keskeytti teknisen vian takia.