Red Bull -päällikkö Christian Horner piti MM-kärkinimi Charles Leclercin loppuhetkien pyörähdystä onnekkaana. Monacolainen jahtasi Sergio Pereziä uudella pehmeällä renkaalla aivan kilpailun loppuhetkillä.

Mies kuitenkin teki ajovirheen mutkassa 14 pyörähtäen kolmannelta sijalta seinään. Leclerc pystyi jatkamaan kilpailua, mutta ohitti ruutulipun vasta sijalla kuusi.

Hornerin mielestä ”ahne” Leclerc oli onnekas, että kolarin vahingot eivät päättäneet miehen kilpailua.

– Hän (Leclerc) ajoi koko kilpailun aivan rajoilla. Datan mukaan hän oli Checoa nopeampi lähes koko kilpailun mutkassa 14. Pehmeällä renkaalla hän oli kuitenkin liian ahne, Horner kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Virheitä kuitenkin sattuu. Hän oli onnekas päästessään maaliin asti ja napaten kuusi tärkeää pistettä. Meille hänen pyörähdyksensä oli mukava bonus. Saimme kurottua piste-eroa hyvin hänen ollessa poissa podiumilta.

Max Verstappen on enää 27 pistettä monacolaista perässä. Hollantilaisen tulokset tältä kaudelta ovat olleet kaksi voittoa ja kaksi keskeytystä. Tallikaveri Sergio Perez on vain viisi pistettä Verstappenia perässä.