Australian GP:n viimeinen harjoitussessio saatiin päätökseen lauantaiaamuna. Session nopein oli katsojien suureksi yllätykseksi Lando Norris. McLarenin alkukausi on ollut vaikea, mutta tallin vauhti Melbournessa on ollut hyvää. Tallikaveri Daniel Ricciardo oli kuudes.

Sessio jouduttiin keskeyttämään kolme minuuttia ennen loppua, kun Lance Stroll ajoi kilpurinsa seinään mutkassa 11. Tämä on katastrofi Aston Martinille, sillä Sebastian Vettel tuhosi oman autonsa aiemmin samassa sessiossa. Tällä hetkellä ei ole varmaa nähdäänkö tallin molempia autoja kello 9:00 alkavassa aika-ajoissa.

Norrisin perään tulosluettelossa asettui Charles Leclerc sekä Sergio Perez. Kaksikko mahtui puolentoista kymmenyksen sisään britin kärkiajasta. Aivan kaksikon kannassa kiinni oli Alpinen Fernando Alonso.

Viidenneksi nopein oli toinen Ferrari Carlos Sainz. Hallitsevan maailmanmestarin Max Verstappenin aamu oli vaikea. Hollantilainen teki jatkuvasti ajovirheitä nopeilla kierroksillaan, eikä auton balanssi tuntunut sopivan hänelle.

Kahdeksas oli Mercedeksen Lewis Hamilton. Miehen vanha tallikaveri Valtteri Bottas löytyi ruudusta yhdeksän. Kärkikymmenikön täydensi Yuki Tsunoda