Viimeisen pistesijan Saudi-Arabian osakilpailussa napannut Lewis Hamilton ilmaisi tyytymättömyytensä GP:n jälkeen. Seitsenkertainen maailmanmestari ei selvinnyt lauantain aika-ajojen ensimmäisestä osiosta jatkoon ensi kertaa sitten kauden 2017.

Kilpailussa Hamiltonia kohtasi epäonninen strategia, mutta miehen mukaan auton kyyti ei silti ollut riittävää. Hamiltonin sekä Mercedeksen suorituksesta kertoo paljon se, että viime vuosien heittopussi, Haas oli liian nopea hopeanuolelle.

– Minusta ei tunnu siltä, että asiat olisivat muuttuneet ensimmäisestä kilpailusta, Hamilton kommentoi PlanetF1-sivustolle.

– Mutta siitä on kulunut vain muutama päivä. Tiedän kuitenkin sen, että en pysynyt Haasin kyydissä kilpailu lopussa. Heidän moottorissaan on rutkasti voimaa. Ohitin Magnussenin aikasemmin, mutta hän vain lensi ohitseni sen jälkeen.

– Meillä on paljon tehtävää. Olemme onneksi loistava tiimi, joten meidän ei auta kuin käydä töihin.

Kauden 2022 pistesaldo kahden ensimmäisen GP:n jälkeen on Hamiltonin heikoin sitten kauden 2009.