Saudi-Arabian GP:n kolmas ja viimeinen harjoitus saatiin päätökseen lauantaina. Session nopeimman ajan kellotti MM-kärkinimi Charles Leclerc. Monacolainen oli hallitsevaa mestaria Max Verstappenia vain muutaman sadasosan nopeampi. Leclercin kärkiaika syntyi aivan session viime sekunneilla. Samalla Leclerc varmisti kärkisijan viikonlopun jokaisessa harjoituksessa.

Kaksikon tallitoverit seurasivat tulosjärjestyksessä Sergio Perez kolmantena ja Carlos Sainz neljäntenä. Aivan espanjalaisen kannassa kiinni oli Valtteri Bottas. Suomalaiskuljettaja jäi Leclercistä vain kolme kymmenystä. Suomalaiselta on siis sopiva odottaa loistosuoritusta myös Jeddassa.

Mercedeksen voimanlähteitä käyttävien tallien iltapäivä oli jälleen vaikea. Korkeimman sijoituksen kyseisestä katraasta nappasi Lewis Hamilton, mutta brittikin löytyi vasta sijalta 11. Yksikään Mercedeksen voimanlähdettä käyttävä kuljettaja ei yltänyt kärkikymmenikköön. Datan mukaan Hamilton hävisi Perezin Red Bullille lähes puolitoista sekuntia suoranopeudessa.

Tallikaveri George Russellin 14. sija tarkoittaa myös sitä, että kyseinen suoritus on Mercedekselle turbo-hybridi-aikakauden surkein kolmansien harjoitusten suoritus, jos sadesessioita ei lasketa mukaan.

Bottaksen perään asettuivat ransakklaiskuljettajat Esteban Ocon sekä Pierre Gasly. Uuden voimayksikön molempiin autoihin vaihtanut AlphaTauri saa rutkasti hommia ennen aika-ajoja, sillä Gaslyn kilpuri hyytyi session loppupuolella.

Kärkikymmenikön täydensivät Kevin Magnussen, Fernando Alonso sekä Yuki Tsunoda. Koko kärkikymmenikkö mahtui seitsemän kymmenyksen sisään toisistaan.