Alfa Romeon tallipäällikkö Frederic Vasseur ei näe tallissa nähdyissä suomalaiskuljettajissa paljoa samankaltaisuuksia. Valtteri Bottas siirtyi Mercedekseltä talliin eläköityneen Kimi Räikkösen tilalle.

Vasseurin mukaan eroa löytyy muun muassa siinä, että minkälaisessa vaiheessa kuljettajat ovat urallaan. Räikkönen oli jo saavuttanut kaiken, kun taas Bottas etsii edelleen intohimoisesti menestysprojektia.

[readmore from=bottas-valtteri]

– Ei, koska he tulivat talliin eri mentaliteetilla. En sano, että Valtteri tulee Alfa Romeolle todistaakseen kaikkien olleen väärässä hänen suhteensa, mutta luulen, että hän etsi projektia, jossa voi täyttää roolin tiimin johtajana. Se ei ollut sitä, mitä Kimi haki tullessaan meille kolme vuotta sitten, Vasseur sanoi STT:lle.

– Valtteri tietää, että hän ei voita tai ota paalupaikkoja tänä vuonna. Mutta hänellä on uusi haaste uudella motivaatiolla: saada talli eteenpäin, olemalla mukana kaikilla osa-alueilla.