Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen ei annan painoarvoa Mercedeksen ongelmille Bahrainin testeissä. Mercedeksen vauhti oli hukassa Bahrainin testiviikolla, ja Lewis Hamilton valitteli autoa levottomaksi.

Verstappen päätti Formula 1:n talvitestit kellottamalla yli sekunnilla paremman ajan kuin Mercedeksen George Russell. Russellin mukaan Mersun suorituskyky ei ole samalla tasolla kuin Red Bullilla.

Verstappen ei kuitenkaan osta Mercedeksen selittelyitä.

– Aina sama laulu. Jos jollain menee hyvin, he sanovat aina, että he eivät ole suosikkeja. Sitten he pärjäävät viikon päästä ja sanovat, että loistavaa työtä koko tiimiltä ja onnistuimme kääntämään voimasuhteet täysin, Verstappen sanoi Motorsportin mukaan.

Verstappen muistutti myös, että Mercedes oli samanlaisessa tilanteessa myös viime vuonna.

– Ja he olivat silti todella vahvoja ensimmäisenä kisaviikonloppuna.