McLarenin tallipäällikkö Zak Brown jarruttelee odotuksia brittitallin ensi kautta ajatellen. Legendaarinen valmistaja on hinannut itseään määrätietoisesti takaisin kohti F1-maailman huippua viime vuosina.

Talli nappasi ensimmäisen voittonsa sitten 2012 viime kaudella Italiassa. Lopulta valmistajien mestaruustaistossa McLaren joutui kuitenkin taipumaan Ferrarilla.

Brownin mukaan mestaruuden voittaminen ensi kaudella on epätodennäköistä. Uudet sääntömuutokset sekä kulukatto on auttanut tallia, mutta matkaa sarjan kärkeen löytyy vielä.

– Mielestäni mestaruus ei ole meille realistinen tavoite. Jahtaamme edelleen mestaruuskandidaatteja tehtaamme infrastruktuurissa, erityisesti tuulitunnelin kanssa. Se on todella iso osa auton kehitystä, mutta olemme siltä osin muita heikompia, Brown kommentoi RACER-julkaisulle.

– Näin se vain on. Olemme pudonneet kärkitallien kelkasta infrastruktuurissa vuosia sitten. Vaikka olemme jo ostaneet kaiken, niin menee uuden tuulitunnelin rakentamisessa vielä muutama vuosi.

– Voimmeko voittaa kilpailun? Teimme sen viime kaudella, voitimme melkein kaksi kertaa. En halua ruveta ennustamaan kilpailuta. Emme halua lupailla huipputuloksia niin kuin Aston Martin teki, ja sitten koko kausi lässähtääkin, Brown sivalsi kilpailijansa suuntaan.

McLaren lähtee ensi kauteen tutulla kuljettajakaksikolla, kun Lando Norris sekä Daniel Ricciardo hyppäävät ratin taakse.