Entinen F1-kuljettaja sekä GP-voittaja Ralf Schumacher ennustaa Mercedeksen uuden kuljettaja George Russellin voittavan tallikaverinsa Lewis Hamiltonin tulevalla kaudella.

24-vuotias korvaa Valtteri Bottaksen saksalaistallissa. Russell nähtiin ensi kertaa julkisuudessa Mercedeksen täyspäiväisenä kilpakuljettajana viime viikolla tallin uuden kilpurin lanseeraustilaisuudessa.

Russell on painottanut läpi terassikauden sitä, miten tuleva kausi tulee olemaan oppimisprosessi nuorelle britille. Schumacherin mielestä kyseessä on kuitenkin pientä bluffausta. Russell on saksalaisen mieletä valmis peittoamaan seitsenkertaisen maailmanmestarin.

– Nuori Russell tuntui olevan todella varovainen sanojensa kanssa viime viikolla. Hän teki hyvin selväksi, että tuleva kausi olisi hänelle oppimista varten, Schumacher kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Hänen asenteensa oli täysin erilainen Bahrainissa 2020. Tällöin Russell oli heti valmis mielestään olemaan paras. Uskon, että tallin sisällä tunnelma on tällä hetkellä sellainen. Hän on mielestäni valmis haastamaan Lewiksen heti alusta lähtien.

Saksalaisen mielestä saksalaistallilla on nyt kaksi todella vahvaa kuljettajaa. Jos Schumacher olisi Mercedeksen peräsimessä, olisi Bottas saanut saksalaisen mukaan lähteä jo aikoja sitten.

– Olen yrittänyt ajaa tätä pointtia eteenpäin jo pitkään. En voi käsittää, miksi heillä meni niin kauan korvata Bottas.

– Nyt heillä on loistava kuljettajapari.