Mercedekselle ensi kaudeksi siirtyvä huippulupaus George Russell ei tunne painetta, jotka miehen harteille sysätään uudessa tallissaan. Russell ottaa suomalaiskuljettaja Valtteri Bottaksen paikan. Suomalaisen kanssa hopeanuolet saavuttivat neljä peräkkäistä valmistajien mestaruutta.

Russell on jo kertaalleen päässyt ajamaan GP:n Mercedeksen riveissä. Russell oli ajamassa uransa ensimmäiseen voittoon Sakhirin osakilpailussa 2020, mutta tallin varikkosekoilu sekä rengasrikko pudotti nuorukaisen lopulta yhdeksänneksi.

Kilpailua pitkään johtanut Russell ei kuitenkaan omien sanojensa mukaan tuntenut painetta.

– Minä en pakoile vastuuta. Yleensä kypärä päässä sitä tuppaa unohtamaan kaiken ulkopuolisen melun. Olin tietysti onnekas saadessani jo mahdollisuuden ajaa Mercedeksellä, Russell kommentoi GpFans-sivustolle.

– En edes murehtinut voittotaistelusta, kun istuin autoon. Siinä hetkessä sinulla on vain yksi tehtävä. Olla nopeampi, kuin edessä oleva kuski, samalla pitäen takana ajavat kuskit ohittamasta.

– En tuntenut painetta edes ajaessani johtoasemassa. Se tuntui kilpailulta muiden joukossa. Painetta ei ollut, sillä tämä oli juuri se, mitä minun pitikin tehdä.