Kimi Räikkönen jätti F1-maailman taakseen viime joulukuussa lähes kahden vuosikymmenen jälkeen. Suomalaiskuljettaja päätti uransa koko sarjan kisamääräkunkkuna. Mukaan tarttui myös maailmanmestaruus, 21 voittoa sekä 18 paalupaikkaa.

Räikkönen muistetaan kuitenin varikolla suorapuheisuudestaan sekä rehdistä asenteestaan. Useat sarjan tähtikuljettajat puhuvat avoimesti siitä, miten sarja jää kaipaamaan ”Jäämiehen” läsnäoloa.

Räikkösen suurin puolestapuhuja on miehen hyvä ystävä sekä F1-uran pitkäaikaisin tallikaveri Sebastian Vettel.

– Jäämme kaipaamaan hänen läsnäoloaan. Hän oli todellinen persoonallisuus. Nautin paljon ajastamme tallikavereina, vaikka tutustuinkin häneen jo ennen sitä, Vettel kommentoi GPFans-sivustolle.

– Hän on ehkä ainoa kuljettaja, joka ei muuttunut vuosien saatossa. Hän oli todella avoin minulle nuorukaisena, eikä se muuttunut myöhemmin. Nuoruudessaan hän oli kuitenkin yksi parhaista.

– Arvostan häntä suuresti. En tiedä, miten kukaan voisi riidellä Kimin kanssa. Jos sinulla on ongelma hänen kanssaan, niin vika on sinussa.

Räikkönen sekä Vettel ajoivat Ferrarilla yhdessä vuosina 2015-18. Talli saavutti valmistajien mestaruuden toisen sijan kolmesti näiden vuosien aikana.