Sebastian Vettel puolustelee rutkasti kolaroinutta F1-tulokasta – ”Toivon hänen saavan hänen potentiaaliaan heijastavan auton”

Kausi 2021 oli vaikea F1-tulokkaille. F2-sarjasta ylentyneet Mick Schumacher, Nikita Mazepin sekä Yuki Tsunoda joutuivat aloittamaan taipaleensa kuninkuusluokassa lyhennettyjen testien jälkeen.

Tämän lisäksi Haas-kaksikko joutui ajamaan koko kauden kilpurilla, jota ei kehitetty lainkaan. Japanilainen Tsunoda osoitti pientä kehitystä suorituksissaan kauden loppuhetkillä, mutta Haas-kaksikon tuloksia oli mahdoton verrata surkean kaluston vuoksi.

Kaksikko kunnostautui kuitenkin kolareihin. 22-vuotias Schumacher oli kauden ”kolarikuningas” tuhotessaan autonsa seitsemän kertaa yli kolmen miljoonan euron edestä.

Schumacherin maamies sekä eräänlainen mentori Sebastian Vettel puolustaa kuitenkin toisen polven F1-kuljettajaa. Vettelin mukaan Schumacher kärsi kasvukivuista surkeassa autossa.

– Hän suoriutui hyvin koko varikon surkeimmassa autossa. Hänen päätehtävänsä oli voittaa tallikaveri Mazepin ja sen hän myös teki, Vettel kommentoi Blickille.

– Mutta se on totta, että Mick tuhosi autonsa seitsemän kertaa. Se on enemmän, kuin kukaan muu kuski. Ensimmäisenä vuonna takaiskuista tulee kuitenkin oppia. Toivon hänen saavan sellaisen auton ensi vuonna, joka heijastaa hänen potentiaaliaan.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.