Viime kaudella F1-paikkansa menettänyt Alexander Albon työskenteli silti Red Bull -tallin kanssa tiivisti. Albon oli tärkeä osa auton kehitystä sekä säätöjä, joita kuljettajat, erityisesti Sergio Perez, käytti kilpailuviikonloppuina.

Ensi kaudeksi Williamsin kisakuskiksi siirtyvä Albon lipsautti medialle, että Red Bull olisi keskeyttänyt tulevan kauden kilpurinsa kehityksen mestaruustaiston kiristyessä. F1-sarja kokee suurimman teknisen muutoksensa miesmuistiin, joten tallit ovat suurimmaksi osaksi keskittyneet kauden 2022 kehitykseen.

RB:n neuvonantaja Helmut Marko oli kuitenkin nopeasti median edessä korjaamassa thaikuljettajan kommentteja. Itävaltalaisen mukaan Albonin kommentit ovat ymmärretty väärin.

– Kenenkään ei tarvitse huolehtia. Albonin kommentit ymmärrettiin väärin, Marko topputteli PlanetF1-sivuston mukaan.

– Ainoa asia minkä voin sanoa on se, että haluamme puolustaa Max Verstapenin mestaruutta ensi kaudella. Olemme mielestäni hyvässä asemassa tehdäksemme niin. Meillä on ollut kaksi kehitystiimiä vuonna 2021. Molemmat ovat onnistuneet.