Hallitseva maailmanmestari Max Verstappen tulee tuottamaan eksklusiivista sisältöä suoratoistopalvelu Viaplaylle ensi kaudesta lähtien. Hollantilainen on solminut monivuotisen sopimuksen palvelun kanssa.

Suomen F1-oikeudet siirtyvät tulevalle kaudelle Viaplayn sekä V sportin palveluihin. Tämän ansiosta myös suomalaiskatsojat pääsevät nauttimaan 24-vuotiaan maailmanmestarin tarjoamasta kurkistuksesta F1-kulisseihin.

Verstappen tulee toimimaan Viaplayn kansainvälisenä lähettiläänä jokaisella markkina-alueella, jossa Viaplay pitää F1-oikeuksia.

– Odotan innolla tätä jännittävää kumppanuutta Viaplayn kanssa, sillä tavoitteemme olla alamme parhaita sopivat hyvin yhteen. On hienoa työskennellä Viaplayn asiantuntijoiden, kuten David Coulthardin, Mika Häkkisen ja Tom Kristensenin kanssa, Verstappen kommentoi NENT Groupin tiedotteessa.

– On mahtavaa päästä tarjoamaan formula-faneille ainutlaatuista sisältöä, jota tulemme luomaan yhdessä Viaplayn kanssa.

Viaplay julkaisee tulevan kauden formulatiiminsä keskiviikkona kello 14:00 suorassa lähetyksessä. Lähetystä voit seurata Elisa Viihde Viaplayssa, V sport+ Suomi -kanavalla ja V sport Suomen FB-kanavalla.