F1-uransa viime kaudella päättänyt Kimi Räikkönen sai rinnalleen vuosien saatossa moottoriurheilun huippunimiä. Räikkösen pitkäaikaisin tallikaveri oli nelinkertainen maailmanmestari Sebastian Vettel.

Kaksikko ajoi yhdessä 81 osakilpailua Maranellon ylpeydellä, Ferrarilla. Molemmat konkarit ovat jättäneet jo tallin. Vettel on julkisesti manannut Ferrari-aikaikauttaan pitäen sitä pettymyksenä. Saksalaisen unelma oli aina voittaa mestaruus italialaistallissa, mutta lopulta tavoite jäi vain haaveeksi.

Räikkönen ymmärtää Vettelin pettymyksen, mutta ei usko tilanteen olevan niin mustavalkoinen.

– Olemme kaikki täällä voittamassa, joten jos sitä ei saavuta, niin onhan se tavallaan pettymys. En tarkoita sitä pahalla, sillä sen taustalla on monta syytä, Räikkönen kommentoi Beyond the grid -podcastissa.

– Voit olla tallissa, jossa sinun odotetaan voittavan koko ajan. Jos näin ei käy, niin tietysti se on pettymys. Mutta sellaista se on. Epäonnistuminen ei johdu vain yhdestä asiasta.

Räikkönen ajoi Vettelin tallikaverina vuosina 2015-2018. Räikkönen voitti uransa viimeisen osakilpailun USA:ssa vuonna 2018.