F1-uransa viime joulukuussa päättänyt Kimi Räikkönen ei ole varma, palaako hän koskaan enää kilparadoille. F1-taival on takana, sen suomalainen on tehnyt selväksi. Tällä hetkellä aikaa perheensä kanssa viettävävä 42-vuotias ei ole kuitenkaan tyrmännyt mahdollisuutta kilpailla muissa sarjoissa tulevaisuudessa.

Räikkösen viimeisin tallipäällikkö Frederic Vasseur paljastaa, että Sauber Group on valmis tukemaan Räikkösen paluuta kilparadoille. Talli ajaa nykyään myös Formula E -sarjassa sekä legendaarisessa Le Mansissa.

– Sanoin hänelle, että voin auttaa häntä, jos hän päättää tehdä jotain muuta moottoriurheilussa. Myös koko Sauber Group on halukas tarjoamaan hänelle muita projekteja, Vasseur kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Olemme nykyään melkein kaikkialla – Le Mansissa sekä Formula E -sarjassa. Hän (Räikkönen) oli selvä vaatimuksissaan, hän haluaa ottaa ainakin kuusi kuukautta pois moottoriurheilusta ja katsoa sitten tilannetta uudestaan.