Jos et ole vielä päässyt kokemaan F1-kisaviikonlopun huumaa paikan päälle, siihen on nyt erinomaiset edellytykset nopeiden ja turvallisten netistä haettavien lainojen muodossa. Lue, miten kilpailutat ja haet lainaa muutamassa minuutissa.

Onko suunnitelmissasi lähteä seuraamaan F1-kisaviikonloppua, kun matkustustilanne sen
aikanaan taas sallii? Kohdekaupungista riippuen kisojen glamouria pääsee seuraamaan
vaihtelevalla budjetilla. Monen kohdalla tällaiset isot investoinnit tarkoittavat pidempiaikaista säästämistä, säästöjen käyttöä tai lainanottoa.

Laina vain matkustelua varten voi tuntua ensi alkuun riskialttiilta, mutta kilpailuttamalla lainatarpeesi voit yllättyä sinulle tarjottavan rahoituksen edullisuudesta.

Kilpailuttamisesta puhutaan paljon. Kodin elektroniikan, sähkösopimuksen, lentojen ja jopa ruokaostosten kilpailuttamisen hyödyistä kuulee puhuttavan. Kyseessä ei kuitenkaan ole mikään ihmetemppu, sillä arkisesti ajateltuna kilpailuttaminen ei ole muuta kuin useiden vaihtoehtojen välistä vertailua.

Usein kilpailutuksen tavoitteena on löytää halvin hinta, mutta vertailulla voi olla muutakin tavoitteita. Luottojen kilpailutus voi tuntua hankalalta ajatukselta. Miten vertailla kulutuslainoja, luottokortteja ja joustoluottoja keskenään. Korot, maksuehdot ja mahdolliset lisämaksut olisi otettava huomioon. Mistä edes aloittaa omaa pankkia pidemmältä?

Lainojen vertailuun on onneksi helppokäyttöiset apuvälineet. Omalaina.fi on maan kattavin lainojen vertailualusta, jossa kilpailutat kaikki lainatarpeesi muutamassa minuutissa.

Kilpailuta kymmeniä lainoja yhdellä pysähdyksellä

Vertailupalvelu on loistava apuväline rahoitusmaailmassa luovimiseen. Löydät kaikenlaiset
luotot muutamien satojen eurojen pikalainoista jopa 60 000 euron kulutusluottoihin asti.

Kymmenien luotonantajien joukosta voit saada hyvin erilaisia tarjouksia, eikä sinun tarvitse
poistua vertailusivulta arvioidessasi niiden tärkeimpiä tietoja. Tiedot on esitetty kompaktissa ja helposti ymmärrettävässä muodossa, minkä ansiosta oman hakemuksen täyttämiseenkään ei mene muutamia minuutteja kauempaa. Halutun tarjouksen voi hyväksyä samantien ja käsittely tapahtuu parhaimmillaan jo saman päivän aikana.

Asiakkaana sinä olet aina kuskin paikalla

Vaikka palvelu tekee vertailun työlään osuuden puolestasi, ei tämä tarkoita, että sinulle
osoitettaisiin jotain ennalta valittua lainaa. Vertailun tehtävä on tuoda sinut lähelle tarpeitasi sopivia rahoitusyhtiöitä, mutta lopullinen päätös pysyy aina sinulla. Voit päättää hakea mieleistäsi lainaa tai jättää koko lainan ottamatta. Voit myös aloittaa alusta eri
lainasummalla ja toivotulla takaisinmaksuajalla. Sinä päätät!

Mikäli kiinnostuit lainavertailusta ja haluat tutustua mahdollisuuteen tarkemmin, voit aloittaa maksuttoman vertailun tällä hakemuksella.