Ferrarin tallipäällikkö Mattia Binotto ylistää viime kaudella uransa päättäneen Kimi Räikkösen asennetta varikolla. Kaksikko työskenteli usean vuoden yhdessä Ferrarilla. Vuonna 2007 Binotto toimi suomalaisen pääinsinöörinä.

52-vuotiaalla on vain hyvää sanottavaa suomalaiskuljettajasta. Vaikka Binotton mukaan Räikkönen ei paljoa puhu, niin on hän yksi luotettavimmista kuljettajista varikolla.

– Kimiin voi aina luottaa. Hän on yksi ainoista henkilöistä varikolla, jota minä voin kutsua todelliseksi ystäväksi. Hän on osoittaa aina kunnioitusta, vaikka hän ei puhukkaan paljon, Binotto kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Minusta hänen käyttäytymisensä osoittaa, että hän on hieno persoona. Juuri sen takia koko varikko jää kaipaamaan häntä.

Räikkönen ajoi suurimman osan F1-urastaan italialaistallissa. 42-vuotias on edelleen legendaarisen italialaistallin viimeisin mestari.