Ensi kaudella F1-kisakuskina debytoiva Guanyu Zhou pitää uutta tallikaveriaan Valtteri Bottasta parhaana mahdollisena aisaparina tulokaskaudelle.

Kiinalainen on viettänyt viime vuoden F2-sarjassa. Kiinalainen on osa Alfa Romeon uutta aikakautta, joka alkoi koko kuljettajakaartin vaihtamisella viime syksynä. Alpinen junioriohjelmaan kuulunut Zhou uskoo, että ”avoin” Bottas auttaa häntä kehittymään paremmaksi kuljettajaksi.

– Tulokkaalle ei ole parempaa vaihtoehtoa tallikaveriksi kuin Bottas. Jos haluan voittaa hänet, minun pitää oppia nopeasti ja sopeutua F1-maailmaan heti kättelyssä, Zhou kommentoi Motorsport.comille.

– Mutta tärkeämpää on se, miten hän tulee auttamaan minua oppimaan. Hän on todella avoin kuljettaja. Hän jakaa tietämystään tallin sekä minun kanssani, mikä auttaa paljon.

– Hänellä on paljon voittoja sekä palkintosijoja F1-sarjassa. Kovin moni ei pysty olemaan Hamiltonia nopeampi aika-ajoissa, mutta hän on tehnyt sen. Hän on todella hyvä vertailukohta ja nopea kuljettaja. Toivon parantavani taitojani hänen kanssaan ensi kaudella.