F1-sarjan parrasvaloihin noussut kuljettaja paljastaa harkinneensa uransa lopettamista – ”Se ei riitä”

Red Bull -kuljettaja Sergio Perez paljastaa olleensa lähellä F1-uransa päättämistä talvella 2020. Tasaisesti keskikastissa läpi uransa suorittanut meksikolainen potkittiin Racing Point -tallista ulos kesken sopimuksen Sebastian Vettelin tieltä.

Uransa avausvoiton Bahrainissa 2020 napannut Perez sai kuitenkin mahdollisuuden Red Bullilta. Meksikolainen nappasi kaudella 2021 yhden voiton lisää ja oli lopulta MM-taistossa neljäs.

Meksikolainen nousi myös kotikilpailussaan palkintokorokkeelle ensimmäistä kertaa urallaan. Tämä oli Perezin mukaan kauden huippuhetki hänelle.

– Se oli hieno hetki minulle sekä uralleni. Silloin paikalla oli moni ihminen, joka oli tukenut minun uraani, Perez kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Pitää myös muistaa se, että olin ilman ajopaikkaa kauden 2020 lopussa. Olisin luultavimmin lopettanut urani, jos Red Bull ei olisi antanut minulle tätä mahdollisuutta.

– Oli niin hienoa nähdä kotiyleisö sekä perheeni mukana juhlinnassa. Carlos Slim, joka on ollut ykköstukijani jakoi palkinnon minulle. Se oli todella hieno kokemus meille molemmille.

– Se oli hienoa, mutta se ei vielä riitä. Haluan voittaa kotikilpailuni vielä joku päivä.

Perez jatkaa energiajuomatallin riveissä myös kaudella 2022.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.