Red Bull -tähti Max Verstappen kertoo, ettei hän kuluvan kauden mestaruustaiston myötä halua enää edes puhua tietyistä henkilöistä.

Hollantilaisen mielestä kiivas peli on paljastanut useammasta henkilöstä huonot puolet esiin. Lienee sanomattakin selvää, että Verstappen puhuu ainakin Lewis Hamiltonista sekä tallipomo Toto Wolffista.

De Telegraafille antamassa haastattelussa Verstappen sanoo suoraan, ettei siedä enää hetkiä, joissa puhutaan Hamiltonista ja Mercedeksestä.

– Sellaista tapahtuu tämän kaltaisena kautena. Liian paljon on tapahtanut sen takia, sanoo lentävä hollantilainen.

Verstappen ja Hamilton ovat ottaneet lukemattomat kerrat kuluvan kauden aikana yhteen, eikä kolareiltakaan olla vältytty. Verstappen sanoo, ettei ole yksittäistä tilannetta tai hetkeä, kun hänellä on tullut mitta täyteen. Kyse on enemmänkin siitä, mitä kaikkea on kauden aikana tapahtunut.

– Yleiskuva joistakin ihmisistä on todellakin muuttunut, eikä positiivisella tavalla, jatkaa Verstappen.

Hamilton on monesti tällä kaudella joutunut tekemään väistöliikkeitä välttääkseen osumat Verstappenin kanssa. Hollantilainen kertookin polleana, että uskoo Hamiltonin jo jopa pelkäävän kisaamista häntä vastaan, sillä hän on niin aggressiivinen.

– Hän ei tule koskaan myöntämään sitä. Minä en pelkää häntä, mutta uskon tekeväni hänet hermostuneeksi, kun hän näkee minut peileissään, paukutti Red Bull -kuljettaja.