Lauantain aika-ajon seinään päättänyt Max Verstappen pystyy lähtemään sunnutain kilpailuun omalta paikaltaan, eli kolmannesta lähtöruudusta. MM-kärkinimi selvisi tärskystä ilman vaihdelaatikkorikkoa, mutta töitä RB-mekaanikot saivat silti rutkasti.

FIA julkaisi virallisen tiedotteensa, missä kerrottiin kaikki Verstappenin parc ferme -säännön alaisuudessa tehdyt muutokset. Samassa tiedotteessa ilmenee myös se, että Valtteri Bottaksen autoon on tehty pieniä muutoksia.

Verstappenin autoon on rakennettu lähes kokonaan uusi jousitus oikealle puolelle. Lisäksi auton jarrumateriaalia on uusittu tärskyn jälkeen. Myös etusiipeä on ehostettu.

Bottaksen autoon on luonnollisesti tehty paljon vähemmän muutoksia. Pääasiassa suomalaisen etusiipeä on asennettu uudestaan. Myös bensansyöttöön ollaan kiinnitetty huomiota lauantain ongelman johdosta.

Red Bull pelaa kieltämättä riskipeliä tähtikuskinsa kanssa. Jos Verstappenin vaihdelaatikko ei ole täysin kunnossa, voi se johtaa keskeytykseen sekä suureen pistemenetykseen.