Saudi-Arabian GP on saanut synkän käännöksen kilpailun loppupuolella. MM-kandidaatit Lewis Hamilton sekä Max Verstappen kamppailevat rajusti kärkisijoilla jopa sääntöjen vastaisesti.

Usean eri selkkauksen jälkeen Verstappenille on langetettu viiden sekunnin aikasakko. Verstappen poistui radalta avausmutkassa ja nappasi johtoaseman takaisin laittomalla tavalla. Tämän jälkeen kilpailujohto käski Verstappenin päästämään Hamilton ohi.

Sitten draama jatkui. Kommunikaatio kilpailujohdon sekä tallien välillä petti ja Verstappenin hidastelu radalla päätyi peräänajoon Hamiltonin kanssa. Brittikuski rikkoi etusiipensä Verstappenin perään.

Tämän jälkeen Verstappen päästeli Hamiltoinin uudestaan ohitse siirtyen pääsuoralla takaisin johtoon. Kun rangaistuksesta ilmoitettiin, niin päästi Verstappen Hamiltonin ohitse ja jäi hän reilusti kärjestä rengaskuluman johdosta.

Kaksikon toimia tutkitaan vielä kilpailun jälkeenkin. Tällä hetkellä MM-kandidaatit ovat menossa viimeiseen kilpailuun tasapisteissä.