Max Verstappen sekä Lewis Hamilton on kutsuttu tuomariston eteen Saudi-Arabian GP:n jälkeen – hollantilainen antoi kilpailunjohdon kuulla kunniansa tiimiradiossa

© Kuva: Getty Images

Jo yhden aikasakon Saudi-Arabian GP:ssä saanut Max Verstappen on kutsuttu tuomariston eteen Lewis Hamiltonin kanssa kilpailun jälkeen. Kyseinen tilanne nähtiin kilpailun loppupuolella, kun kaksikko osui toisiinsa erikoisella tavalla.

Verstappen oli päästämässä brittiä ohitse laittoman ohituksen jälkeen. Jostain syystä Hamilton ei kuitenkaan ohittanut vaan päätyi lopulta ajamaan Verstappenin perään tuhoten etusiipensä.

FIA:n tiedotteen mukaan tilanteessa tarkastetaan se, onko Verstappen tai Hamilton tehnyt vaarallisen liikkeen radalla. Vastaavanlaisia tilanteita ei paljoa lähihistoriasta löydy, mutta tiedotteen mukaan rangaistus voi olla jopa hylkäys osakilpailusta. FIA:lla on data kuljettajien vauhdista, vaihteistosta sekä jarrutoiminnasta, joten asia ei tule jäämään epäselväksi.

Verstappen itse antoi täyslaidallisen palautetta tuomariston suuntaan kilpailun jälkeen. Verstappen äänestettiin päivän kuljettajaksi, eikä säästellyt sanojaan haastattelussa.

– Se mitä tapahtui tänään on uskomatonta. Yritän vain ajaa kilpaa, mutta tässä lajissa on enemmän kyse rangaistuksista kuin kilpailemisesta. Mielestäni tämä ei kuulu Formula ykkösiin. Ainakin fanit nauttivat siitä, Verstappen tilitti.


Nikotiininuuskat kotiovellesi edullisesti ja helposti

  • Tilaa laillisesti netistä suoraan kotiovellesi.
  • Suomalaisesta verkkokaupasta kaikki suositut tuotteet.
  • Edullisesti lyhyellä toimitusajalla.