F1-kautta on jäljellä vain kaksi kilpailua. Molemmat Lewis Hamilton sekä Max Verstappen ovat mukana mestaruustaistossa, eikä kaksikkoa erota kuin kahdeksan pistettä.

Osapuolet ovat ottaneet yhteen radalla kahdesti niin, että ainakin toisen kuskin kilpailu on päättynyt siihen. Kaksikon ympärillä on spekuloitu paljon sitä, kuinka tulehtuneet Verstappenin sekä Hamiltonin välit ovat.

Vuonna 2007 mestaruuden napannut Kimi Räikkönen ei näe kuluvan kauden mestaruustaistossa mitään erikoista. Räikkönen uskoo median paisuttaneen draamaa selvästi yli sen, mitä oikeasti tapahtuu.

– Minulle tällä ei ole väliä. En tunne sitä intensiteettiä, sillä en ole mukana mestaruustaistossa. Se joka nappaa enemmän pisteitä viimeisessä kilpailussa voittaa, Räikkönen kommentoi PlanetF1-sivuston mukaan.

– Mielestäni monta pientä asiaa on paisuteltu mediassa liian suureksi, mutta sellaista F1-sarja on.

Räikkönen jatkoi linjaansa myös puhuessaan Verstappenin puolustamisesta Brasiliassa. Suomalaiselta kysyttiin ylittikö hollantilainen sallitun rajan Brasiliassa.

– En minä tiedä. He molemmat ajautuivat pois radalta, mutta ei siellä ollut kontaktia. Minusta siinä ei ollut mitään älytöntä. Olen nähnyt ja kokenut paljon pahempaa.