Fernando Alonso uskoo F1-sarjan jäävän kaipaamaan Kimi Räikköstä – ”Hän tulee jättämään ison aukon erilaisuudellaan”

© Kuva: Getty Images

F1-radat tämän kauden päätteeksi jättävä Kimi Räikkönen on saanut tunnustusta vuoden mittaan kolleegoiltaan. Saudi-Arabian kisaviikonlopun alla kohteliaisuuksiin heltyi entinen tallikaveri Fernando Alonso.

Vuonna 2014 Räikkösen kanssa Ferrarilla ajanut espanjalainen uskoo, että F1-maailma jää kaipaamaan Räikköstä erityisesti tämän erikoisen persoonan takia. Alonso selittää myös, miten erilainen ”Jäämies” on valokeilan ulkopuolella.

– Uskon, että F1-sarja tulee kaipaamaan Kimiä. Minä pidän hänestä paljon. Varsinkin siitä, kuinka hän rakastaa tätä lajia ja on omistanut elämänsä sille niin pitkän aikaa, Alonso kommentoi F1i.comin mukaan.

– Hän on todella suorapuheinen, mikä on hienoa. Ja silloin, kun hän ei ole jääkylmä jäämies, on hän todella hyvä ihminen. Sellaisena hänet näkee joskus radan ulkopuoella. Tapaamme paljon lentokentillä sekä ravintoloissa. Tällöin Kimi on ihan eri ihminen.

– Niin kun sanoin, uskon koko F1-sarjan jäävän kaipaamaan Kimiä hänen erilaisuutensa takia. Hän on todellakin persoona.

Alonso itse palasi kuninkuusluokkaan kahden vuoden tauon jälkeen tälle kaudelle. Espanjalainen nousi palkintokorokkeelle edellisessä kilpailussa Qatarissa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.