Buuaskonsertin saanut Max Verstappen ei tarjonnut selitystä kohutilanteeseen – ”En tiedä, mitä tapahtui”

© Kuva: Getty Images

Hämmentävän ja tapahtumarikkaan Saudi-Arabian GP:n toiseksi sijoittunut Max Verstappen ei osannut heti kilpailun jälkeen kertoa, mitä tapahtui tilanteessa, jossa Mercedeksen Lewis Hamilton osui hollantilaisen auton perään.

MM-kärkikaksikon välillä nähtiin useita hurjia tilanteita, joissa Verstappen osoitti jääräpäisyytensä. Lopulta taistelu johti siihen, että tuomaristo pyysi Red Bullia antamaan Hamiltonille tietä, jonka hollantilainen sitten tekikin.

Brittikuljettaja ei ilmeisesti ollut vielä tietoinen tilanteesta ja hämmentyi täysin tilanteessa, jossa Verstappen nosti jalkaa kaasulta.

– Minä hidastin vauhtia. Halusin ohittaa hänet, joten ajoin radan oikeaan reunaan. Hän ei halunnut ohittaa minua, joten sitten vain osuimme toisiimme, sanoi Verstappen tuoreeltaan kisan jälkeen.

– En oikeastaan edes ymmärrä, mitä siinä tapahtui.

Verstappen oli kisan viimeisen stintin liikenteessä keskikovalla renkaalla, eikä ne lopulta kestäneet yhtä hyvin loppuun saakka kuin Hamiltonin kovin seos.

– Ainakin yritin kaikkeni, enkä ollut varma kestävätkö ne loppuun asti. Ne olivat stintin alussa hyvät, kertoi hollantilainen.

– Siitä huolimatta se on kuitenkin toinen sija.

Viikon päästä ajettavassa Abu Dhabin GP:ssä on herkulliset lähtökohdat, sillä viimeiseen osakilpailuun MM-kärkikaksikko lähtee tasapisteistä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.