Suomalaiskuljettaja Valtteri Bottas on keskeisessä roolissa kauden 2021 mestaruustaistossa. Vaikka 32-vuotias ei itse enää olekkaan mukana kuljettajien mestaruustaistossa, niin voi Nastolalainen auttaa tallikaveriaan Lewis Hamiltonia sekä Mercedestä nappaamaan palkinnot kaappeihinsa.

MM-sarjassa kolmantena majaileva Bottas nappasi kauden ensimmäisen voittonsa Turkissa. 32-vuotias on tietoinen MM-tilanteestaan ja on valmis uhraamaan omia tuloksiaan, jos talli sitä häneltä vaatii. Voittaminen on Bottakselle kuitenkin ensimmäinen tavoite joka viikonloppu.

– Jos ilmenee mahdollisuus, jossa voin auttaa Lewistä tai viedä Maxilta pisteitä pois, niin aion tehdä sen. En ole enää realistisesti mukana mestaruustaistossa, Bottas kommentoi medialle torstaina.

– Olen tiimipelaaja ja olen valmis toimimaan tallin parhaaksi. Ensimmäinen tavoitteeni on kuitenkin voittaa.

Venäjän osakilpailussa puhuttiin, että Bottakselle otettiin moottorirangaistus siitä syystä, että suomalainen pystyi pidättelemään Max Verstappenia joukon perällä. Bottaksen moottori vaihdettiin kuitenkin uudestaan Austinissa, joten suomalaisen voimanlähteessä todella on ollut häikkää.