Valtteri Bottaksen Mercedeksellä korvaava George Russell on turhautunut Williamsin kehitykseen – ”Vauhti ei ole vain riittänyt”

© Kuva: Getty Images

Mercedekselle ensi kaudella siirtyvä George Russell on turhautunut Williamsin vauhdin puutteeseen viime kilpailuissa. Alati aika-ajon toiseen osioon selvinnyt britti tuntee, että Williamsin kehitys on valunut alamäkeen kauden jälkimmäisellä puoliskolla.

– Kaikki ovat turhautuneita tähän tilanteeseen tallissa. Meidän täytyy keskittyä vauhdin puutteen löytämiseen. Sunnuntait ovat aina olleet meille vaikeita, mutta olemme pystyneet paikkaamaan kilpailuja vahvoilla aika-ajosuorituksilla, Russell kommentoi GpFans-sivuston mukaan.

– Nyt kuitenkin jostain syystä vauhti ei riitä edes lauantaisin. Meidän täytyy tehdä kaikkemme kahdessa seuraavassa kilpailussa, jotta saamme kahdeksannen sijan varmistettua valmistajien taistossa.

Williamsin kaula Alfa Romeoon pistetaulukossa on tällä hetkellä 12 pistettä. Russell nappasi uransa ensimmäiset pisteet Williamsilla Unkarissa tällä kaudella. Brittikuski on yltänyt kärkikymmenikköön neljästi tällä kaudella.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.