Red Bullin tallipäällikkö Christian Hornerilta udeltiin hänen ja Mercedes-pomo Toto Wolffin väleistä, joita brittipomon mukaan ei ole, eikä tarvitsekaan olla.

Tallipomojen välistä sanasotaa ollaan saatu seurata koko kauden ajan ja syynä tähän on tiukka mestaruustaistelu kahden jättiläisen välillä. Kipinät ovat sinkoilleet radalla ja radan ulkopuolella, eikä sormien osoitteluilta olla vältytty.

Bensaa ollaan heitelty jälleen pitkin kulunutta viikkoa Brasilian GP:n tapahtumista ja etenkin sen jälkeen, kun Mercedeksen pyyntö tutkia tilanne uudestaan päättyi Brackleyn väen kannalta epäsuosiollisesti. On sanomattakin selvää, ettei ainakaan Horner ja Wolff ole tällä hetkellä ylimpiä ystävyksiä.

– Ei ole mitään suhdetta. On vain kilpailua ja oli mielenkiintoista kuulla Toton näkemykset viime viikon sprintin jälkeen radiossa, sanoo Horner GPfansin mukaan.

– Aiomme puristaa maksimisuorituksen irti, sillä olemme työskennelleet kovaa päästäksemme tähän asemaan. On ensimmäinen kerta, kun heidät haastetaan, joten on mielenkiintoista nähdä ihmisten reaktiot kovan paineen alla.

– Tämä on heittämällä intensiivisin poliittinen mestaruustaistelu, jossa olemme historiamme aikana olleet mukana, piikittelee Red Bull -pomo.

Kahden tallin ja tallipomon välisestä kunniotuksesta puheen ollen, sanoo britti suhteen ja kunnioituksen olevan kaksi täysin eri asiaa.

– On olemassa kunnioitusta siihen, mitä Mercedes ja Lewis Hamilton ovat tehneet, mutta en usko minun joutuvan menemään Toton kanssa illalliselle tai pussailla hänen persettään. Täällä on joitakin päälliköitä, jotka saattavat sen tehdä, heittää Horner lisää löylyä.

– Minun perpektiivistä se on vain kilpailua. On hienoa, että olemme tässä asemassa, ja että taistelemme maailmanmestaruudesta. Se vain voimistaa sitä, että heidät haastetaan ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen, sanoi Horner.