Mestaruudesta taisteleva Red Bull lähtee ennakkosuosikkina kahteen seuraavaan osakilpailuun. Energiajuomatalli on viime vuosina loistanut Meksikossa sekä Brasiliassa, eikä talli odota trendiin muutosta tänäkään vuonna.

Mercedes sekä Valtteri Bottas ovat luottavaisia siitä, että saksalaistalli olisi onnistunut kuromaan eroa kiinni viime vuosista.

Tallin neuvontantaja Helmut Marko odottaa silti kahdesta seuraavasta kilpailuista voittoa. Itävaltalaisen mukaan Max Verstappenin johto pistekärjessä tulisi kasvaa reilusti.

– Totta puhuen meidän pitäisi napata kaksoisvoitto, Marko kommentoi siitä, mitä hän odottaa Meksikon ja Brasilian kilpailuilta.

– Ratojen korkeudet ovat verrattavissa Red Bull Ringiin. Näimme Austinissa, että Mercedes menettää ylivoimansa, jos heidät asettaa sellaisiin olosuhteisiin. Emme ole samalla viivalla suorituksessa.

– Olemme yksinkertaisesti Mercedestä perässä moottoritehossa, Marko päätti.

Verstappenin 12 pisteen johto ei näy valmistajien pisteissä. Mercedeksellä on Lewis Hamiltonin sekä Valtteri Bottaksen tasaisuuden ansiosta 23 pisteen kaula energiajuomatalliin.