Rajuista kommenteistaan tuomariston eteen joutunut Red Bull -pomo vähättelee tunnepurkaustaan – piikittelee samalla Toto Wolffia

© Kuva: Getty Images

Red Bull -päällikkö Christian Horner kutsuttiin tuomariston eteen Qatarin osakilpailun jälkeen. Brittipomo laukoi suhteellisen kovasanaista kritiikkiä ratavirkailijan suuntaan, joka näytti keltaista lippua Max Verstappenille aika-ajoissa. Hollantilainen sai lopulta tilanteesta rangaistuksen.

Horner on pyytänyt tapausta myöhemmin anteeksi. Red Bull -pomo ei kuitenkaan allekirjoita sitä, että hän olisi mitenkään pahansuopa tai ilkeä kommenteissaan. Puhuessaan Sky Sportsille Horner kertoi olevansa vain rehellinen.

– Minusta olemme tallina pitäneet tunteemme hyvin hallinnassa. Emme ole kiroilleet ja osoitellut kameroita, Horner sanoi viitaten Mercedes-pomo Toto Wolffin temppuun Brasiliassa.

– Minä olen vain rehellinen ja kerron mitä ajattelen. Jos olet mielestäni perseestä, niin minä kyllä kerron sinulle, että olet perseestä. Olen keskustellut FIA:n kanssa ja pyytänyt tilannetta anteeksi. Kommenttini ei ollut tähdätty yhtä henkilöä kohtaan. Tarkoitin sillä koko tilannetta.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.