Mick Schumacherin reaktio Kimi Räikköseen liittyvästä kysymyksestä sai Jäämiehenkin naurahtamaan – ”Hyvä vastaus!”

© Kuva: Getty Images

Brasilian GP:n lehdistötilaisuudessa koettiin huvittavia hetkiä torstaina, kun vierekkäin istutettiin Haas-tallin Mick Schumacher sekä Alfa Romeon Kimi Räikkönen.

Schumacherilta kysyttiin, mitä fiiliksiä hänessä herättää, kun on saanut jakaa kilparadat debyyttikaudellaan suomalaiskonkarin kanssa. Räikkönen on ajanut käytännössä F1-sarjassa kilpaa koko nuoren saksalaisen elämän ajan ja on hänen isänsä Michael Schumacherin entinen kilpakumppani.

Pikku-Schumin vastaus, tai tässä tapauksessa vastaamattomuus tyhjensi niin sanotusti koko pajatson, kun kaksikko vain tuijotti toisiaan ja hetken hiljaisuuden jälkeen ihmiset repsahtivat nauramaan.

Myös Räikköstä tilanne huvitti ja suomalalainen jakoikin kunniaa saksalaisen pelisilmästä tilanteessa.

– Hyvä vastaus, naurahti Räikkönen.

Tilanteen rauhoituttua Schumacher kertoi, että se on ollut mahtavaa, vaikka valitettavasti hän ei ole juurikaan päässyt Jäämiehen kanssa taistelemaan sijoituksista radalla heikon autonsa takia. Tässä vaiheessa F1-historian kokenein kehäkettu heitti myös huumorin puolelle.

– Voin hidastaa joissakin kisoissa, jotta voit ajaa kilpaa kanssani, vitsaili Räikkönen.

Mick Schumacher valmistautuu kuninkuusluokassa uransa ensimmäiseen Brasilian viikonloppuun, siinä missä Kimi Räikköselle viikonlopun karkelot tulee olemaan Interlagosin radalla viimeiset. Lisää suomalaisen fiiliksiä viikonlopun alta näet tästä.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.