McLaren-kuljettaja raivoaa Pirellin suuntaan – ”Heidän on tehtävä parempia renkaita!”

© Kuva: Getty Images

McLarenilla kaasutteleva Lando Norris oli yksi neljästä rengasrikon kokeneista kuljettajista Qatarin GP:ssä sunnuntaina. Norrisin lisäksi rengasrikon kokivat Valtteri BottasGeorge Russell sekä Nicholas Latifi.

Britti oli kilpailussa hyvissä asemissa neljäntenä, ennen renkaaseen iskenyttä vuotoa. Norris lähettelikin kilpailun jälkeen vihaiset terveiset rengasvalmistaja Pirellin suuntaan.

– Et odota renkaan pettävän. Etenkään ajessa kovimmalla seoksella, sanoo britti motorsport.com -sivustolla.

– Emme olleet edes vielä pitkällä stintillä, ehkä noin 20 kierrosta. Renkaan pitäisi kestää pidempään kuin 20 kierrosta.

Tukun hyviä kisoja kuluneella kaudella kurvaillut Norris sanoo, että Pirellin touhu alkaa olla vaarallista. Qatarin valoissa oli onnea matkassa, sillä renkaat eivät varsinaisesti räjähtäneet, vaan tyhjenivät hiljalleen.

– Jos siinä olisi ollut seinä, se olisi ollut todella vaarallista. Heidän on vain tehtävä parempia renkaita, vouhottaa Norris.

– Se on vaarallista meille kuljettajille. Laitamme henkemme likoon joka kerta, mutta jos et voi edes kiertää rataa ympäri, niin mitä meidän pitäisi tehdä?

McLarenilla on ollut viime aikoina muutenkin hankalaa, eikä tulosta ole tullut. Norrisia selkeästi harmitti ja turhautti jälleen yhden hyvän pistepotin luisuminen sivu suun.

Norris selviytyi kuitenkin lopulta pisteille sijalle yhdeksän, mutta päävastustaja Ferrarin molemmat autot olivat edellä.


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.