Formula 1 -radat viime kauden jälkeen jättänyt tanskalaiskuljettaja Kevin Magnussen paljasti Tanskan TV3:n haastattelussa saaneensa viime talvena mielenkiintoisen tarjouksen Williamsilta.

Williams oli yrittänyt hankkia Haasilta lähtenyttä Magnussenia George Russellin tilalle, jos tämä saisi riittävät rahat kasaan sponsoreiltaan.

– He näkivät minut George Russellin korvaajana. Aloin heti miettimään, että mitä tämä tiimi oikein ajattelee? Russellista luopuminen, mutta (Nicholas) Latifin pitäminen olisi idioottimaista, Magnussen täräytti.

– George on megalahjakkuus, jonka ei pitäisi joutua sivuun. Williamsin olisi pitänyt luopua Latifista. Magnussen ja Russell, siinä olisi ollut kova kaksikko mielestäni, entinen McLaren-kuski totesi virnuillen.

Williamsin motiiviksi paljastui raha. Latifin rikas perhe on rahoittanut Williamsia joka vuosi suurilla summilla. Talousvaikeuksissa ollut talli olisi tarvinnut myös toisen maksukuskin.

– Minun olisi pitänyt löytää heille paljon sponsoreita. Se olisi ollut kuin paluu Renault- ja McLaren-vuosiini, Magnussen taustoitti kieltäytymistään.

Lähde: GrandPX News