Aston Martin on kaapannut ensi kaudeksi riveihinsä Mercedeksen aerodynamiikkaosaston johtaja Eric Blandinin.

Blandin on työskennellyt vastaavissa tehtävissä Red Bullilla vuosina 2005-09 ja Ferrarilla 2010-11, jonka jälkeen hän on ollut Mercedeksen mies. Blandinin avulla Mercedes on niittänyt runsaasti menestystä F1-sarjassa viime vuosina.

Värväys on suuria investointeja talliprojektiinsa kuluvan vuoden sisällä tehneelle Aston Martinille merkittävä lisä voimavaroihin. Aston Martin vahvistaa uutisen F1-sarjan virallisten nettisivujen mukaan.

– Voimme vahvistaa, että Eric Blandin aloittaa työt Aston Martinin F1-tallissa ensi vuonna. Tarkkaa ajankohtaa ei olla vielä varmistettu. Siirtymä Mercedekseltä on sovinnollinen, kertoi Aston Martinin edustaja.

Aston Martin on tehnyt jo aiemmin merkittäviä muutoksia tallinsa kokoonpanoon ja hankkinut taustalle mainetta niittäneitä insinöörejä. Sen lisäksi Aston Martin aloitti alkusyksystä täysin uuden tehtaansa sekä tuulitunnelinsa rakennustyöt.