Alfa Romeo -päällikkö suivaantui Antonio Giovinazzin sabotaasi-kommenteista – ”Me annoimme hänelle mahdollisuuden ajaa viime vuosina”

© Kuva: Getty Images

Alfa Romeon sekä italialaiskuljettaja Antonio Giovinazzin välit vaikuttavat olevan todella tulehtuneet. Ilman sopimusta ensi kaudella oleva Giovinazzi raivosi tallilleen Meksikon osakilpailun jälkeen tiimiradiossa sekä mediassa.

Italialainen ei edes poissulkenut mahdollisuutta, että talli sabotoi miestä tahallaan. Tämä kommentti selvästi ylitti rajan Alfa-pomo Frederic Vasseurin mielestä.

– Olen todella pahoillani Antonion puolesta. Jos olet kuudes lähdön jälkeen, mutta maaliviiva ylitetään sijalla 11, niin jotain on tehty väärin. Ymmärrän sen, Vasseur aloitti PlanetF1-sivuston mukaan.

– Mutta meillä on töissä yli 500 henkeä, jotka työskentelevät hänen sekä Kimin hyväksi. Miten kukaan voi väittää, että sabotoisimme häntä?

– Olin todella hermostunut näistä kommenteista. Teimme paljon Antonion eteen viime kaudella ja olemme se talli, joka on antanut hänelle mahdollisuuden ajaa viime vuosina. Ja sitten hän väittää, että heikennämme hänen mahdollisuuksia tahalleen. Hän on ollut todella tyly minua sekä tallia kohtaan.

– Mitä pitää ymmärtää on se, että olemme tässä tilanteessa yhdessä Antonion kanssa. Olemme tehneet paljon hyvää työtä viime vuosina. Jos epäonnistumme, niin teemme sen yhdessä ilman sormien osoittelua.

– Keskustelimme asiasta Antonion kanssa. Kaikki pitäisi olla nyt hyvin, Vasseur päätti.

Ranskalaisen mukaan Alfa Romeo julkistaa Valtteri Bottaksen aisaparin ensi tiistaina. Usean lähteen mukaan paikkaa ei valloita Giovinazzi, vaan F2-kuljattaja Guanyu Zhou.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.